Längtar

Det hade verkligen inte alls varit dumt med helg nu. Återstår bara en arbetsdag kvar, och en inte alltför lång sådan hoppas jag. Inte för att jag har någon direkt to-do-list. Längtar mest efter att bara få känna mig ledig, kunna sova ut lite längre än vanligt och inte behöva stressa iväg någonstans. Som att mer eller mindre impulsivt fånga helgdagarna som dom kommer. Poetiskt va! Inte direkt. Men ni förstår säkert vad det är jag försöker förmedla. Känslan av ledighet :)


(Mälaren i bild, 2011)

Fields


Bryggan vid sjön


Brons

Sverige tog VM-brons, vilket såhär i efterhand känns väldigt bra ändå. Det gör lite ont att erkänna att tjejerna inte var tillräckligt bra för att ta med sig guldmedaljerna hem. Däremot har vi ett lag som kan gå långt, om något/några år.


En helg i juli


Waiting


DrömmarOld piano


Perfect saturday

Vaknade upp till ett härligt solsken som bjöd in till läsning i gräset. Jag älskar sommar! Och om inte åskvädret smyger fram under kvällen (som SMHI:s prognos demonstrerar) så ska det grillas entrecote. Men ännu skiner solen, vilket är ett perfekt tillfälle att även avnjuta en kall öl. It's a perfect saturday!Mer från gårdagenSurprise!

Efter en fyra timmar lång, tröttsam och djävulskt varm tågresa möttes jag av en kärleksfull och jordgubbsbubblande överraskning i eftermiddagssolen av älsklingen. Nu är det helg och jag tänker njuta fullt ut! Hoppas att ni gör detsamma :)


RSS 2.0