Countdown

Snart, väldigt snart är det äntligen fredag och början på en värdefull helg. Hade nästan glömt bort hur betydelsefulla helgerna är när man jobbar. Planen för morgondagen är att jobba halvdag, sen tar jag mitt pick och pack och tågar ner till min andra hälft i Nyköping. En underbar helg väntar, that's for sure!

Standing, waiting, wishing.


(Bild på brorsan från 2008 i Stallarholmen)

Uträttar dagens ärenden

Jobb [✓]
Energipåfyllning [✓]
Dusch [✓]
Födelsedagsfika [  ]

En längtan


From the bottom to the top

Arbetsdagens ingrediens - en nypa stress och trötthet. Upphämtningen var dock en glassande eftermiddagssol, saftiga jordgubbar och en liten ägnad stund åt strandtennis, vilket låter såhär i skrivandets stund alldeles underbart gött. Och det var det också!


Those strings.


Måndag

Den bästa tidpunkten på dagen är då man kommer hem från jobbet och för en gångs skull får avnjuta en riktig kopp kaffe. Automatkaffe är inget riktigt kaffe!


Midsommarhelg

Tråkigt nog har varken kameran eller datorn följt med särskilt mycket under midsommarhelgen, därav den usla uppdateringen. Hur som helst så har jag haft det helt fantastiskt! Sammanfattningsvis har det ätits och druckits av det goda, tävlingslekar har vunnits med skumpa som pris, det har sjungits högljutt, den bästa musiken har spelats och allt detta i ett alldeles underbart sällskap. Och så får jag ju självklart inte glömma bort att nämna Foo Fighters-konserten som var helt magiskt bra. Life has been great!


Nattugglan tipsar

Jag måste sluta upp med att vara så djävulskt pigg på kvällarna/nätterna. Lär knappast vara hälsosamt att både vara morgonpigg och kvällspigg. Hur som helst så har Gavin DeGraw släppt singeln "Not over you" som är värd att spridas :)


Obeskrivligt bra

Livet är orättvist ibland. Ni som är medvetna om varför Chris Medina skrev denna låt förstår...


One step


Iron Lion Zion


Paket på posten

Man blir alltid lite extra glad när ett sms dyker upp i luren som talar om att det finns ett paket som ligger och väntar på en. Och ännu gladare blir man när innehållet uppfyller ens förväntningar. Nu har sommargarderoben åtminstone blivit en aning färggladare. Det gillas! :)


Attans!

Hade en relativt säker känsla av att jag inte skulle behöva uppgradera mitt Spotify när gratistjänsten begränsades, men jag börjar tvivla på det nu. Har spelat mina grymma älsklingslåtar alldeles för många gånger, vilket innebär att de nu är låsta. Kul. Jätteroligt. Får helt enkelt vända spargrisen upp och ner och använda de sista slantarna till att göra en uppgradering.

Spotify, you win...

Söndag


En lördag på en balkong

Blev en mysig drink- och spelkväll igår med ett gott sällskap, som ett skönt avslut på veckan. Veckan som kommer lär inte bli så pjåkig den heller. Blir bara två jobbdagar för mig, sen bär det av mot Stockholm och Foo Fighters-konsert och därefter (en förhoppningsvis solig) midsommar. Ibland har man det rätt bra :)


Vill du göra tavlor av dina bilder?

Tillägnar detta inlägg till www.japanphoto.se som är en kanonsida för framkallning av egna bilder. Jag har själv testat och fick ett toppenresultat :)

Songs we sing


Sommarvärme

Det är ett paradis i Sverige när det är tjugosex grader varmt ute. Har trampat omkring på cykeln i det härliga vädret och uträttat viktiga ärenden. Styrde bland annat upp kontraktet till jobbet som drar igång imorgon. Äntligen får man tjäna ihop egna pengar igen! Skulle ju inte vilja påpeka att man känner sig alltför ekonomiskt oberoende som student.

Förresten så blev jag en gnutta "bortskämd" av pappa igår som kom hem från Greklandet med finfina gåvor ♥


BAAAAMM!

Jag slår nu igen böckerna efter en helvetesvecka av intensivt plugg, tackar för att denna termin är avklarad och välkomnar nu sommaren med öppna armar. Underbart!!

RSS 2.0