Observing


Swing


Less is more


Onsdagsfoton


Black & White


Shape of a necklace


En stund av sömnlöshet

Det vore alldeles underbart att ta en powernap för en liten stund. Sov långt ifrån tillräckligt inatt, tack vare en duracellkanin som sprang maraton i skallen på mig, plus att jag hade ett mygghelvete som surrade i ansiktet på mig alltför länge. Klarar inte riktigt av mygg när jag ska sova, so I had to go for the kill...trodde jag. Då var den borta. Poff! Bara sådär. Det slutade med att jag lät kaninen springa färdigt innan jag äntligen slocknade.


Förresten, om ni inte har hört denna Pearl Jam låt så lyssna, jag älskar den, trots dess enkelhet. Pearl Jam – Just Breathe (Spotify).

Detaljer


Blå jeansskjorta


Hon och han


Försökte mig på en High Key-effekt i den här bilden, och för att vara ärlig så blev jag ganska nöjd med resultatet. För den intresserade så finns det en jättebra tutorial för hur man skapar High key-effekten här (vilket också var den jag använde mig av).

Different things


Hold on

Har varit otroligt urkass på att uppdatera bloggen de senaste dagarna, eller är det veckor till och med? Finns väl inte så mycket mer att säga än att jag uppdaterar när jag har tid och när det finns något att uppdatera. Det låter väl ganska logiskt!
Just hold on!

RSS 2.0