Tisdagsplugg.

Gråmulen dag, känns väl lite sådär. Men gråa dagar är pluggdagar.


"Tonight's the night"

Martin Stenmarck levererar som vanligt! Här med hans nya låt "Tonight's the night" i en snygg akustisk version. Gillar't!
Lyssna och njut!


 

(Från tv4play.se)


En olidlig spänning

En spännande hockeykväll väntar. Lyckas vi plocka hem en guldmedalj tro? Det återstår att se. Men jag skulle ändå vilja påstå att det känns oerhört möjligt :) Jag har en bra magkänsla.

Bjuder på en vårbild såhär i väntan på att matchen ska börja.


Fredagen den 13:e - Lyckodag

Jag tror inte längre på att fredagen den 13:e medför otur, för Sverige är i VM-final!! Fyfan va underbart, om man får uttrycka sig så. Och det får man. Grym prestation! Hade jag varit helt frisk hade det firats med en välsmakande öl, men jag får helt enkelt gilla läget som det är ändå. Wonderful!

Autumn


En ljusglimt bland molnen

Godmorgon, alla pigga och friska. Mulen dag idag i Umeå. Kan det ha att göra med att det är fredagen den 13:e tro? Jag skulle nog säga att det är så. Och eftersom att inte Umeå bjuder på solsken idag så tänkte jag göra det istället. Here it is! En bild från Öland i somras. Titta och njut, så ska jag knalla iväg och kurera mig med en varm kopp te.


Time to sleep


RosigtKaos

Satan i gatan, va förkyld jag är. Det finns absolut ingenting positivt med att ligga hemma i sin ensamhet och snora sönder med en sprängande huvudvärk och halsont. Skulle kunna rabbla upp minst tusen roliga saker som förkylningen stoppar mig från att göra. Meeeen jag är inte bitter! Nejdå. Det är nästan så jag slår huvudet i taket av mitt glädjehoppande och att grannarna nästintill ställer sig upp och sjunger i stämmor av mitt glädjetjut.
Och inte nog med det. Blev tvungen att starta en helt ny blogg eftersom att min andra ballade ur, av någon märklig anledning. Damn it! Jaja jag är nog lite bitter ändå, men jag skulle dock vilja påstå att jag har all rätt att vara missnöjd och bitter efter alla dessa struligheter. Eller ska man kalla det kaos?!
Eftersom att jag inte är någon negativ person egentligen (vilket det kanske inte uppfattas som just nu) så ska jag göra mitt yttersta för att hålla humöret uppe. I promise! :) Detta är iallafall min nya fotoblogg där jag främst kommer att publicera mina egna bilder och emellanåt skriva en eller annan rad om allt och ingenting. Nu kör vi!

RSS 2.0